Gość Napisano 11 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 7 minut temu, Garlock napisał: żeby przybili przegląd zerowy Przypadkiem termin przeglądu zerowego już dawno nie minął? Kross jasno określa termin. Przypominamy, że warunkiem trwania gwarancji (w tym dożywotniej gwarancji na ramę) oraz utrzymania sprawności roweru jest wykonanie przeglądu regulacyjnego po miesiącu użytkowania roweru a następnie co rok. Na stronie Rometa informacji się nie doszukałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 11 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Pewnie już minął. Ale można się spytać w serwisie, czy nie byliby tak mili i "lekko" antydatowali przegląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 No ale właściwie co mu to da? Za przegląd zerowy i tak na ogół się płaci. A jak nie płaci, to za takie coś ( nie popieram) pewnie zapłaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 11 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Będzie miał ważną gwarancję. Może się przydać jeśliby np. (odpukać) pękła rama. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek74 Napisano 11 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Lipca 2019 Dobra dam sobie siana z tym smarem. Co do kolegi który pisze o brudzeniu ubrania.Nie chodzi o brudzenie ubrania czy nogi a nawet ręki bo tego się nie boje. Po prostu myślałem ,że coś może pękło albo coś i dla tego ten smar wycieka. Więc pomyślałem ,że zapytam ludzi którzy się znają na tym lepiej niż ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.