dry3333 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Cześć! Mam starego Gianta (ze 20 lat), którego jednak darzę sentymentem. Jako, że niedawno wymieniłem cały osprzęt z mojego Rometa Mustang 1, zostało mi sporo gratów po nim (korba, przerzutki, kaseta, suport, itp.). Chciałbym te cześci przełożyć do staruszka Gianta (który ma oryginalnie napęd 3x7), jednak nie wiem, czy da radę zamontować w nim 3x10 (linia prowadzenia łańcucha, czy kaseta wejdzie, itp). Czy ktoś z Was robił taką konwersję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Pod uwage musisz wziac: -bebenek/nowe kolo tylne -manetki -okablowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dry3333 Napisano 7 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Tak, to wszystko mam Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.