Szymszon90 Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Jak w tytule. Cena to max, coś dla początkującego. Najlepiej rower górski, na wzrost 186cm. Szukam dla męża siostry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 17 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 Mam rower ale crossowy.Kands STV 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 NIe stety mam u siebie i droższy. MTB ale po zupełnym serwisie. Gary klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala77 Napisano 25 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Nie mogę już edytować.Zrobiłem trochę fotek. https://www.olx.pl/oferta/rower-kands-stv-900-21-meski-cross-CID767-IDASrWE.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi