MMaaXX Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Cześć. Po dzisiejszym incydencie zamierzam kupić kask. Nie wiem za dużo o kaskach i jakie polecacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zido Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Ale jaki styl jazdy uprawiasz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 http://www.bikeworld.pl/rower/artykul/434/3/ http://www.wrower.pl/sprzet/kask/kask.php#Wstep http://www.bhsi.org/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 26 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Wiem jedno musi być ze szczęką :!!: Przelecialem przez przednie kółko i mam "ryj obity". Myśle o takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 http://www.allegro.pl/item143024460_kask_d...odel_2006_.html to jest z tańszych a te 2 z droższych http://www.allegro.pl/item144088716_kask_a...edaz_sklep.html http://www.allegro.pl/item145350158_nowy_k...l_axo_661_.html P.S No tak ale jeśli jeździsz bardziej XC to ze Szczęką jak Ty to nazywasz nie będzie dobry, chociarz zawsze lepiej coś niż żeby sobie rozwalic głowe. Bo ze Szczęką to bardziej pasuje do DH-owego stylu. joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 A co sądzicie o tej mojej propozycji wiele tańszy ale również cięższy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misiek^^ Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Firma Tiger trochę podjeżdża mi wsią i Simsonem Z tego co pamiętam to robili (robią?) oni osłonki (czy jak to się nazywa) do tych pierdzioszków a także kaski "orzeszki" w stylu MO Ja bym go nie kupował pomimo tego, że nie mam z nim żadnych doświadczeń. Poza tym ta tym zdjęciu z 'wnętrzem' kompletnie nic nie widać... Dlaczego - pytam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 nie znam się na fulach, ale ten który podałeś, MMaaXX to kask na MOTOR. Mózg ci się w nim ugotuje tak będzie gorąco w środku podczas jazdy. Znajdź coś przeznaczonego stricte do rowerowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loko Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Potwierdzam , baniak Cie bedzie bolał i kark , poza tym ugotuje Ci sie czacha .Wiem bo jezdze czasem moto z kaskiem krosowym . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchwg Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Jak już wcześniej było napisane zastanów się nad AXO G-force. Jest wiele opinii i większość jest pozytywna. Sam najprawdopodobniej kupie taki w przyszłym roku wraz z nowym rowerem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł 13 Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 MMaaXX może byś powiedział ile chcesz przeznaczyć na ten kask pozdrówko Paweł_13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Na kask chcę przeznaczyć ok. 200 zł. Myśle o tym Ventura >>KLIKNIJ<< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A ja mysle, ze powinienes powiedziec jak jezdzisz, bo moze sie okazac ze sie ugotujesz podczas jazdy (XC). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 30 Listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 A ja mysle, ze powinienes powiedziec jak jezdzisz, bo moze sie okazac ze sie ugotujesz podczas jazdy (XC). Dirt / street / lekki FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mryous Napisano 30 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2006 Yyy, to pozbieraj troche, albo wez kase od rodzicow i kup porzadnego fulla - chociaz 661 Comp albo Strike (mam tego drugiego i jest super). Ewentualnie Axo G-Force (tez fajny, mierzylem). Przyjemne sa tez Azonic T-55. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Pozbierałem kase od kogo się dało i mam tylko 200 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 MMaaXX radze Ci nie patrzeć na kaski full-a w okolicach 200zł są to kaski robione z dwóch części i przy pierwszej glebie kask rozpadnie Ci się na dwie częsci .I chyba kask ma służyć do tego by Cię chronić. Poczekaj do świąt i na pewno przybędzie Ci jakaś kasa joł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Za 200zł już dostaniesz coś ciekawego ! Poszukaj na allegro, a na pewno trafi Ci się jakiś ciekawy kask, który spełni twoje oczekiwania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 2 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Postanowiłem kupić używany. Co sądzicie o BELL ew. o czymś takim NO NAME Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwyex Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Ja korzystam z kasku BELL, ale w normalnej jeździe ... Ogólnie sprawuje się bardzo dobrze, ale ten co podałeś link jakiś taki dziwny ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nox Napisano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2006 Ja nic niechę mówić, ale ten Bell był parę razy zaliczył drzewo. Osobiście przeżyłem wypadek samochodowy w niezapietych pasach i uważam że każda wydana złotówka na bezpieczeństwo jest tego warta !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielu85 Napisano 3 Grudnia 2006 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 jak do jazdy po mieście polecam limara, spoko waga i całkiem dobrze się prezentuje, no i najważniejsze- kupując warto skorzystać z okazji których jest teraz pełno, ja kupiłem kask przeceniony na ok50pln, jakoś nie specialnie przeszkadza mi fakt że na wiosne nie będzie to, krzyk mody:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMaaXX Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Decyzja padła na ten kask BELL. Temat do zamknięcia :!!:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.