kurt_hectic Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Ahoj, Mieszkam w Czechach od 4,5 roku, niedługo przeprowadzam się do Krakowa i na zakończenie chciałem wybrać się na północ, aby pojeździć po miejscówkach, które widziałem tyle razy, na youtubie Ja będę tam 2-3 tygodnie, od 15.07. Jadę własnym autem, mieszkać będę w namiocie na jakim kempie, miejscówki można zmieniać. Jak ktoś ma taki sam zestaw, ma mtb i lubi górki to fajnie by było pojeździć razem. Nie tylko single, dowolne trasy 30km - 70km. Więcej chyba nie ma sensu, i tak będzie wychodziło 2000m podjazdów. Wszystko na lekko, wszystkie graty zostaną w aucie. Co do kosztów to pewnie 1000zł wystarczy- tyle co na benzynę i jedzenie, kempy kosztują jakieś grosze. Na zajawkę video i kilka moich fotek z weekendów (8 odcinków na jego kanale) https://www.youtube.com/watch?v=o2t__ITcW4E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brombosz Napisano 7 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2019 Jeśli ogarnę się z kontuzją ręki przed końcem lipca, to mogę podjechać na Rychleby na dzień czy dwa. Miejscówkę znam bardzo dobrze, ale nie chciałbym szaleć bo jakoś nie widzi mi się powtórka ze złamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi