Skocz do zawartości

[buty] sidi czy można wymienić rzepy?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 8 lat buty Sidi Dominator MTB. Miałbym jeszcze z 5 lat, gdyby nie pęknięcie paska ....i, no właśnie rzepy. Mógłbym wydać na buty 800 zł (bo wiem że są warte swojej ceny), ale gdyby tylko była możliwość wymiany rzep. Ale coś jest na rzeczy bo model Sidi z linką zamiast rzep kosztują 1800 zł.

Trochę bieda te rzepy w butach za 800zł

Se kupiłem piękne Sidi MTB Dragon 5 z zaistej promocji z linkami zamiast rzep. Dziwny sklep, kupiłem za 878.49 zł, a wszędzie ten model za 1150 a gdzieniegdzie 1500 zł. I w ogóle cena za każdy rozmiar jest inna w tym sklepie, po godzinie cena za mój rozmiar wzrosła do 1034 zł. Takie promocje to ja lubię. Pewnie jakiś automat tam wylicza cenę na podstawie ilości sztuk na magazynie (https://www.rowertour.com/p/90833/sidi-mtb-dragon-5-srs-carbon-composite-buty-rowerowe-spd-czarne-matowe-2019#90836-rozmiar-45,5)

<_< no, gdybym wiedział to wybrałbym za pobraniem, bo coś czuję że czekają mnie tygodnie nerwów, zważywszy że biorę pod uwagę zwrot butów, w razie niedopasowania. Chociaż czytając te komentarze obstawiam, że w ogóle tych butów nie mają na stanie. Zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...