sopotek Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 jak w temacie czy warto kupić ten rower z olx . https://www.olx.pl/oferta/rower-bianchi-CID767-IDAAd1F.html jeśli tak to ile max dać żeby nie przepłacić. jestem laikiem w tej dziedzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Warto kupić ten drugi rower, GHOST Kato, z ogłoszeń sprzedającego. Ze względu na nowatorską geometrię i innowacyjny amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopotek Napisano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazzz Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 TEN DORADZAJĄCY ŻARTUJE. Widać, że sprzedający nie ma zielonego pojęcia o rowerach i założył kierownicę do odwróconego amortyzatora. Za te pieniądze lepiej ? - lepiej iść do Decathlonu i coś wybrać - dożywotnia gwarancja na ramę i pewność pochodzenia, itd...…. . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sopotek Napisano 6 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 faktycznie dopiero teraz zobaczyłem :). Jakiś konkretny model z Decathlonu poleciłbyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazzz Napisano 6 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 MTB ST 520 S - 1799zł rower w pełni zawieszony - szok cenowy. MTBST 540 - 1799zł - amortyzowany przód. Wybierz coś na swoją kieszeń. Zawsze warto dołożyć i cieszyć się latami. Jak bym coś teraz ja kupował to byłby to MTB XC 500 - to są moje pułapy. Lub coś ze Spacialized (popatrz na zdjęcia forumowicza pod nikiem : POSEJDON). Ale to okolice 5000zł. Nie zajmuję się reklamą żadnych rowerów . Nie chcę tego robić publicznie np. na tym forum. Jak masz pytania- pisz na PRIV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi