TjakTomek Napisano 5 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2019 Cześć. Czy rozmiarówka butów do platform tej marki jest normalna czy może zaniżona/zawyżona? Jestem zmuszony zamówić poza granicami PL więc chcę zmaksymalizować szansę na dobre dopasowanie - stąd pytanie. Model buta to SH-GR500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekc Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Nie wiem jak do platform, ale do spd buty są o nr większe niż noszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tessio Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Miałem co prawda tylko dwie pary butów Shimano, ale SPD i w obydwu przypadkach musiałem zamówić rozmiar większy niż noszę standardowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TjakTomek Napisano 8 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Dzięki, potwierdzacie moje rozeznanie w temacie. Tylko, że chyba jednak kupię buty marki Five Ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 8 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2019 Nie bierz po rozmiarze tylko po długości wkładki - co do shimano to nie mają różnic pomiędzy długościami wkładek po standardowe 0,5 cm tylko inaczej, chyba 0,8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TjakTomek Napisano 9 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2019 Po wnikliwym przejrzeniu recenzji kupiłem Five Ten Freerider. Raptem 20zł droższe od Shimano SH-GR500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.