TheJW Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Za kilka dni zaczynam wyczekany urlop i spontanicznie zrodził się pomysł pojechania nad jezioro Białe koło Okuninki (możliwe, że pod namiot). Oczywiście poza imprezowaniem, leżeniem plackiem na plaży i spaniem chciałbym pojeździć trochę rowerem w innym niż na co dzień terenie. Zastanawiam się jednak, który rower ze sobą zabrać. Najchętniej wziąłbym i szosę, i MTB, ale niestety ogranicza mnie wielkość auta. O ile na szosie zawsze można gdzieś pojechać, to już nie wszędzie znajdą się warte zainteresowania tereny pod MTB, dlatego mam wątpliwości. Czy ktoś z "lokalsów" lub tych, którzy mieli okazję pojeździć tam rowerem mógłby mi podpowiedzieć, który zabrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Coś na piach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Nie no, mam zamiar odjechać kilka kilometrów od plaży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 http://geologia.pgi.gov.pl/arcgis/apps/MapSeries/index.html?appid=8d14826a895641e2be10385ef3005b3c Tam wszędzie piachy po osie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Czyli polecasz szosę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker_xc Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 no cóż, z uwagi na klimat tego miejsca wybrałbym ten tańszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 2 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 Uuuu... To może w ogóle tam nie jechać? Z zamkniętego pokoju, ewentualnie auta, chyba nikt mi roweru nie ukradnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker_xc Napisano 2 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2019 chyba nie zależy ile warty A tak na poważnie to raczej celowałbym w mtb. Scotta nie bierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adadadi Napisano 16 Września 2019 Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Odkupię trochę temat. Jak kolego wyszedł Ci ten wyjazd nad jezioro Białe. Jestem "lokalsem" i zastanawiam się ile udało Ci się zwiedzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 16 Września 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2019 Nic. Pojechałem i na miejscu zastał mnie ziąb i deszcz. Nie wyjąłem nawet roweru z auta. Po 22 godzinach byliśmy już w drodze powrotnej, bo Różowa się pochorowała z tego zimna. Ale jeśli masz jakieś trasy do zaproponowania, to podrzuć, może dam Okunince szansę w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.