pingpongista2 Napisano 26 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 Witam. Na przyszly sezon chcialbym sobie kupic klamkomanetki do kasety 9s. Mam do wyboru albo klamki TIAGRA 2007 albo shimano 105 na 9s. co jest lepsze??ktore gwarantuja lepsze dzialanie i dluzsza zywotnosc czy tez moze jest to porownywalny sprzet?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amoniak Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 odpowiedź jest bardzo prosta 105 jest wyższą grupą i w zwązku z tym lepszą jak trafisz na kamkomanetki STI z grupy 105 w satysfakcjonującej ciebie cenie to bierz i się nie zastanawiaj 105 chodzą jakby lepiej niż Tiagry po za tym możesz zmieniać po 3 biegi a w tiagrze tylko po 1 Poz a tym w sklepie klamkomanetki Tigra kupisz za conajmniej 600 złociszy a 105 to wydatek około 800 zł Zostaje allegro tam 105 na 9 widziałem za niecałe 6 stówek a tiagrę za czterysta z kawałkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKowalczyk Napisano 29 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2006 Moja lewa tiagra po roku złapała dość znaczny luz, nie wiem jakby się w tym wypadku zachowała 105, aczkolwiek łatwo się ten luz dało zmniejszyć. Jednak to, iz można przerzucać tylko o 1 bieg przeszkadza. Jeżeli miałbym okazję, to raczej teraz brałbym 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.