Adik Napisano 1 Lipca 2019 Napisano 1 Lipca 2019 Witam. Mam taniego I nietypowego górala dość już wiekowego. Osprzęt 3x8 mieszanka st lx I gripów. W nim jest amortyzator Suntour Magnesium, który jest zapadnięty (taki rower kupiłem). Tak więc amortyzator jest sztywny, ale idzie go na sekundę rozciągnąć. O co chodzi - niepasuje mi pochylenie I niskość kokpitu na tym rowerze. Brak amortyzacji az tak nie doskwiera. Będę eksperymentował z mostkami I kierownicą giętą, ale jak to nie da efektu to myślę nad tymi opcjami Budzet 300zł 1. Kupienie amora 26" z pivotami I sterówką 19cm do 20cm Retro amory, mogą być o skoku 50 do 80mm, byle lekkie I niedrogie. 2. Zabranie amora z mojego najszybszego najlzejszego gorala (ale tam już nic lepszego pod 26" I v braki nie znajde w normalnych pieniądzach). 3. Kupno amora 28" I używanie koła 26", żeby aż tak totalnie przód się nie podniósł. 4. Kombinacja kupna dwóch rock shox indy za razem 300zl. W jednym indy sl / sa sobre gorne golenie I sterowka 20cm / skok 80mm W drugim indy x.c / wszystko pasi prócz sterówki 17cm (od 16.5cm koncza sie stery) / skok 63mm polaczyc je w jeden lekki niedrogi Amor 5. Naprawa starego amortyzatora, nie mam pojęcia gdzie I za ile, mało czasu spędzam w polsce teraz. Nie wiem co to za model tego suntour ale chyba niewarto co nie? Budzet niski bo rower jest miejsko lesnym atb I kosztowal mnie 300zł. Tarcz tam nie bede mieć, a niektóry osprzęt będzie mało wysublimowany, to tylko ATB do ewentualnego lasu.
Root Admin Mieciu Napisano 1 Lipca 2019 Root Admin Napisano 1 Lipca 2019 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.