Kamael9 Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Witam, jako że przymierzam się do zakupu roweru Marin Gestalt 2 (2019), mam pytanie do użytkowników rowerów marki Marin: 1) Czy rowery Marin są objęte gwarancją w Polsce? Na stronie widzę tylko informację o gwarancji na terenie USA. 2) Gdzieś wyczytałem że w ciągu 2 miesięcy trzeba zrobić przegląd serwisowy? Czy ten serwis musi być zrobiony tam gdzie kupujemy rower czy może to być inny serwis w innym sklepie (który sprzedaje rowery Marin)? Ma to znaczenie bo zamierzam kupić rower przez internet. 3) Jaki jest koszt przeglądu? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Ze strony Marina wynika że dystrybutorem na Polskę jest Motor-Land Sp.J. ul. Wał Miedzeszyński 262 Warszawa, Mazowieckie 04-792 https://www.marinbikes.com/pl/international-distributors Najlepiej pisać z tymi pytaniami bezpośrednio do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Teraz, Kamael9 napisał: 2) Gdzieś wyczytałem że w ciągu 2 miesięcy trzeba zrobić przegląd serwisowy? Czy ten serwis musi być zrobiony tam gdzie kupujemy rower czy może to być inny serwis w innym sklepie (który sprzedaje rowery Marin)? Ma to znaczenie bo zamierzam kupić rower przez internet. Oni nie nalegają ze zrobieniem przeglądu u nich, może być inny serwis, który przypieczętuję gwarancję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamael9 Napisano 30 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2019 Dzięki, napiszę jeszcze do dystrybutora, ale może jeszcze ktoś kto jeździ Marinem podzieli się swoimi doświadczeniami jak to funkcjonuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2021 @Kamael9 i jak, dowiedziałeś się jak to wygląda z Marinem? Jest coś ekstra np. na ramę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.