ralk123 Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Witam mam problem z rowerem gdyz podczas pedałowania nic nie słychac wszystko śmiga, ale gdy przestane pedałowac np. gdy zjezdzam z górki zaczyna mi cos stukac. Co to moze byc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Pewnie bębenek tylnej piasty, ale to trzeba z bliska zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolchus Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Daj więcej info na temat tego roweru bo po Twoim jednym zdaniu to można wywnioskować tyle co lekarz na podstawie nazwiska pacjenta. Wysil się i wrzuć chociaż link do identycznego jak masz tak żeby osprzęt był zgodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralk123 Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Aktulanie nie ma mnie w domu, ale mam nagranie z rana received_694876664300228.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dolchus Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Zakładam że masz z tyłu kasetę i luzy na tejże kasecie/bębenku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralk123 Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 4 minuty temu, dolchus napisał: Zakładam że masz z tyłu kasetę i luzy na tejże kasecie/bębenku Mam wolnobieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 A nie kasetę ? Ile mas zbiegów z tyłu ? To ten : https://mega######ng.pl/rower-burghardt-conan-29-2017.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralk123 Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Ogólnie to niedawno pojawił sie luz na tylnim kole moze to byc przez to? Teraz, SoloTM napisał: A nie kasetę ? Ile mas zbiegów z tyłu ? To ten : https://mega######ng.pl/rower-burghardt-conan-29-2017.html Mam 7 biegów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Tak czy siak trzeba tam zajrzeć. Jeśli sam nie potrafisz zdjąć wolnobiegu to i tak czeka Cię wycieczka do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralk123 Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Teraz, SoloTM napisał: Tak czy siak trzeba tam zajrzeć. Jeśli sam nie potrafisz zdjąć wolnobiegu to i tak czeka Cię wycieczka do serwisu. Kupie klucz i zdejme, usune luzy i moze ustąpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoloTM Napisano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 A zakreciłeś tylnyym kołem w powietrzu gdy rower stoi ? Albo zdejmij koło zlap w obie dłonie za oś i zakrec kolem. Palcem prawej ręki zatrzymaj wolnobieg. Wszystko wyczujesz. I usuń luzy ( zdejmij wolnobieg, wyjmij oś wyczyść i sprawdź powierzchnie toczne - miski i konusy, jeśli coś nie halo to wymiana części lub koła ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralk123 Napisano 29 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2019 Okej dzięki, kupie klucz i odezwe sie tu jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.