Skocz do zawartości

[Co to za rower ?] Jest coś wart ?

Mateusz0698

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam !

Niedawno znalazłem taki oto rower, niestety nie potrafię określić co to za rower, w jakich latach był wyprodukowany i czy jest coś wart czy to tylko złom. Rower jest kompletny, z wszystkimi oryginalnymi częściami.

Pozdrawiam

Mateusz Siembida

dddddddddddddddddddd.jpg

pppppppppppppppppppppppppppppppppppp.jpg

wwwwwwwwwwwwwwwwwwww.jpg

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

Napisano

Przy wprowadzeniu tematu wyskoczył mi błąd, po jego poprawieniu nie było możliwości dodania tematu, po odświeżeniu trony zostały dodane 2 tematy.

P.S. Nie odpowiadasz na zadane pytanie w temacie przeze mnie, nie spamuj niepotrzebnie. 

Pozdrawiam

Napisano

Wysłany adres z googl nic mi nie mówi na temat tg roweru, przejrzałem Wikipedie i na temat tej marki jest bardzo mało informacji. Sprawdzałem strony na których były sprzedawane takie rowery jednakże żaden nie przypominał mojego, choć marka się zgadza. ceny wahały się od 500-3 tyś. 

Chciałbym sie dowiedzieć coś więcej na temat tg roweru, konkretnie w jakich latach był produkowany i czy ktoś orientuje sie w jakiej cenie można go sprzedać, czy to jest zabytek czy zwykły rower...

Napisano
2 godziny temu, Fordoniak napisał:

"tg" roweru? A można po polsku?

To ten z bandy "xD" i podobnych.

Co do tematu rower był odnawiany i ma nieoryginalną kierownicę, z ramy usunięto elementy trzymające pompkę, brak oryginalnego oświetlenia. Te rowery kompletne, ale do renowacji nawet za 600-800 zł się nie sprzedają, a ten ze spapraną renowacją kiedyś robioną niewiele więcej pewnie wart. Jedynie wystawienie na sprzedaż zweryfikuje tak naprawdę wartość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...