burnpiro Napisano 28 Czerwca 2019 Napisano 28 Czerwca 2019 Ostatnio zastanawiałem się nad zmianą światła do jazdy nocnej (trail). Na chwilę obecną wybór padł na nowe modele Cateye. Tylko tutaj pojawił się problem gdy porównuje się dwa modele 1700 i 1300. Aby to dokładniej wyjaśnić najlepiej jak zajrzycie na porównanie https://lights.road.cc/index-wide.php?order=name Tam z listy trzeba wybrać odpowiednie modele. Problem polega na tym iż model tańszy o ponad 100zł (1300) lepiej doświetla środek podczas gdy model droższy (1700) ładniej świeci na boki
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2019 Kup sobie jakąś czołówkę do kompletu z tym tańszym i po problemie
wkg Napisano 28 Czerwca 2019 Napisano 28 Czerwca 2019 Tylko nie to ! Potem świecą po oczach bo cymbał ma czołówkę i musi popatrzeć kto jedzie; ((( Ohyda. Czołówka - na górskie piesze szlaki, do kajaka, do jaskini ale na rower dobra lampka z profilowanym światłem - żadne chinole schipowane ! Przecież to symbol warszawskiego cymbała - kilka światełek, każde wali w kosmos i czołówka żeby poprawić : (
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2019 Czytaj ze zrozumieniem - przecież było trail, to chyba nie po Wawie, czy to ja już nie ogarniam ? Poza tym kolega z Wrocka
wkg Napisano 28 Czerwca 2019 Napisano 28 Czerwca 2019 Dobra dobra, po ścieżkach też w nocy jeżdżą inni ... Wroclove z pewnością nie będzie świecił innym po oczach, tam sie takie rzeczy nie zdarzają
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2019 Pewnie, że nie - toż to przecież miasto miłości
wkg Napisano 28 Czerwca 2019 Napisano 28 Czerwca 2019 To po prostu inne miasto. Mieszkałem tam dwa lata i wciąż tęsknię. Chociaż infrastrukturę rowerową mają fatalną, miejską też, upały, wilgotno ale to Wrocław : )
Mod Team KrissDeValnor Napisano 28 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2019 Za to dużo mostów do wyboru i nie można się zdecydować który...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 29 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2019 No to jadę, chyba że drewniane, to wtedy nie Dobra, nie róbmy już OT, bo pytanie było o lampki... ...ale w sumie z dobrą lampą, to i plastyki lepiej widać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.