kalcytek Napisano 28 Czerwca 2019 Napisano 28 Czerwca 2019 Witam, potrzebuję w niedziele kupić w Warszawie butelkę mleka do opon min 200ml max 500ml. Będę przelotem i tylko w niedzielę gdzie dostanę w rozsądnej cenie?
cervandes Napisano 28 Czerwca 2019 Napisano 28 Czerwca 2019 Niedziela handlowa, decathlon otwarty a w W-wie na stanie mają uszczelniacz, który bardzo polecam: https://www.decathlon.pl/pyn-uszczelniajcy-pitstop-id_8125019.html Złapałem kilka dziur, wszystkie zaklejone w tym nawet dwie duże przy inicjalnym zalaniu w tym roku bo na zimę miałem dętki wsadzone. Mleko to ma jedną bardzo dużą zaletę - nie wiem jak w innych oponach, ale w Vittoria TNT wyczyściło się perfekcyjnie w 5 minut, zdarłem jak skórę z węża jednym pociągnięciem. Dostępne w kilku sklepach, sprawdź w których.
kalcytek Napisano 28 Czerwca 2019 Autor Napisano 28 Czerwca 2019 Nigdy nie miałem akurat tego mleka, ważne że już jest jakaś opcja
Kolmark Napisano 1 Lipca 2019 Napisano 1 Lipca 2019 Miałem, kiedy nazywało się Geax Pit Stop i było dwa razy tańsze Potwierdzam to, co napisał @cervandes
gocu Napisano 1 Lipca 2019 Napisano 1 Lipca 2019 W dniu 28.06.2019 o 20:10, cervandes napisał: wyczyściło się perfekcyjnie w 5 minut, zdarłem jak skórę z węża jednym pociągnięciem. To było bardzo dłuuugieee pociągnięcie
cervandes Napisano 1 Lipca 2019 Napisano 1 Lipca 2019 Bo to nie plaster z ręki tylko 2m ciągnącego się lateksu. Kupisz, zalejesz, zdejmiesz, będziesz czyścił - zrozumiesz.
gocu Napisano 2 Lipca 2019 Napisano 2 Lipca 2019 To ty nie zrozumiałeś - zwróciłem tylko uwagę na humorystyczny wyraz i stylistyczną niezdarność twojej wypowiedzi. Na mleku jeżdżę od kilku lat, kilkoma rowerami i nigdy opon nie czyszczę... szkoda zachodu. Po co to zrywacie, masę opony chcecie zmniejszyć? To jak z łańcuchem - początkujący i internetowi teoretycy przykładają do tego niesamowitą wagę; zdejmują, szejkują, pieczołowicie mierzą jego długość co kilkaset kilometrów, testują różne smarowidła, przejmują się stanem niemal nienaruszonych zębów kasety... więcej na to wszystko i pisanie na forach o tym tracą czasu niż jeżdżą.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.