Skocz do zawartości

[6000zł] Coś Trailowego

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Serdecznie

Przyszedł czas żeby dać odpocząć mojemu dziesięcioletniemu Levelowi a2. Szukam czegoś nowego, czegoś bardziej trailowego jeżeli tak mogę to nazwać. Jeżeli chodzi o teren po jakim jeżdżę, to w tygodniu jest to głównie Wrocław i okolice, natomiast weekendy należą do wypadów po wszystkich pasmach górskich jakie możemy znaleźć na dolnym śląsku. Trasy zazwyczaj mieszane i trochę asfaltu i trochę lasów. Ilość zjazdów i podjazdów zazwyczaj też podobna. Czasami zdarzy się wypad na Single-tracki. Od jakiegoś czasu jestem głównie nastawiony na Dartmoora primala pro 27,5 z 2018. Jednak ostatnio pod uwagę wziąłem też Krossa dusta 2.0 z 2018 oraz Soila 1.0 ten sam rocznik. Moje pytanie jaki był by najlepszy wybór. Dartmoor jest dostepny w okolicach 5,5 tys, Dust 5 tys natomiast Soil około 6,5 tys. Czy macie może jednak jakieś inne propozycje ?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.