TomaszU84 Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Dobry! Zdejmując stare V-brakei złamał się boleć widelca, na którym ów "siedział". Chce założyć Magurę HS33, być może przy pomocy podkowy mi się uda? Znacie jakiś patent? Wyłamała się ta cieńsza końcówka (cała), została zjedzona przez rdzę. Zrobiłem zdj, ale za duży rozmiar a na komórce nic z tym raczej nie zrobię... Aktualizacja: czy one nie są wykręcanie? U mnie są mocno pokryte rdzą, googluje ale nie mogę znaleźć nic jasnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 W alu ramach są wykręcane, w stalowych wlutowane. W amorkach wykręcane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Amor alu. Dopytam, w lewo? ;-d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 28 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 gwint normalny, wklejone na klej do gwintów, trzeba mocno i dobrym kluczem zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszU84 Napisano 28 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2019 Poszło, wielkie dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.