Pasztet Napisano 25 Listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2006 witam wszystkich. chcialbym sie spytac gdzie wKatowicach, ew. na Gornym Slasku mozna znaleźc tani sklep rowerowy?? chcialbym kupic a wczesniej przetestowac rowerek pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Czemu znikły odpowiedzi , też bym chciał się dowiedzieć, gdzie takowe sklepy są. Twomark to wiem ale inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 BIKERSHOP Katowice ul. Matejki 2 032 352-01-93 www.bikershop.pl SUMMIT Katowice ul. Wolnosci 8 032 258-80-37 www.summit.pl FREESPORT Katowice ul. Andrzeja 9 032 251-66-67 www.freesport.com.pl BIKE ATELIER Katowice ul. Sokolska 27 032 259-92-28 TOMAR Katowice ul. Mikołowska 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Kris Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jeżeli chodzi o listę wyżej wymienianych sklepów przez kolegę to gorąco polecam BIKERSHOP, cenny może nie są najniższe na Śląsku, ale serwis genialny, jeszcze nigdy sie nie zawiodłem, czego niestety nie mogę powiedzieć o innych sklepach. Summit oraz BIKE ATELIER to chyba 2 najdroższe rowerowe w Katowicach, szczególnie ten ostatni... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 a ja polecam UNI-SPORT na ulicy Chorzowskiej koło klubu tańca Awangarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.