tomsonik11 Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 witam zamierzam kupić licznik do szosy (musi mieć kadencje). I tu pojawia się pytanie jaki polecacie budżet to max 300zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Ostatnio z kadencją kupiłem to, chyba jedna z najtańszych opcji https://www.centrumrowerowe.pl/licznik-sigma-bc-16-16-sts-pd1672/ Dodawany przez sklep w zestawie licznik kadencji to starszy model Sigmy, ale działa bez problemu. Dokupilem tylko na allegro za kilka złotych zgrabniejszy magnes wciskany w oś pedału zamiast przyklejanego do korby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Jedna uwaga co do bezprzewodowych liczników. Jeśli masz jakąś lampkę to może ona zakłócać licznik. Ja mam taką Cateye, która jeśli była bliżej niż 5cm od licznika to ten miał przerwy w odbiorze. Nie tracił trasy, bo potem dystans się zgadzał, ale co chwila pokazywał 0. Po rozsunięciu naprzeciwne strony kierownicy jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.