blandlyo Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Heja! W najbliższy piątek jade z Wrocka z rowerem PKP do Świnoujścia. I jade wzdłuż WYBRZEŻA, aż na hel. Może ktos chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Jak rozumiem fotka w celu zwabienia samców ? Ja wiem gdzie fotka była zrobiona, a Ty ? Pozdrawiam J. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 3 minuty temu, Janu_sz napisał: Jak rozumiem fotka w celu zwabienia samców ? A później budzisz się z wyciętą nerką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Pal licho, nerki masz dwie. Tu ani opisanego spania, ani przystanków gdzie i jak - nic. Tylko pyk foto i kto jedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blandlyo Napisano 26 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 hAHAHAHAHAHAAH ojej nie spodziewałam się aż takiego hejtu! Zabawne. Post napisany na szybko, termin dość krótki. Myślałam, że pytanie o trasę dopiero dostanę. Samca zwabić nie chcę, nie mam takiej potrzeby. Zdjęcie raczej przestawia mnie - wesoła i śmiszka taka. No, ale oceniamy może miarą swojego ego! Pozdrawiam wszystkich serdecznie! w BARCELONIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janu_sz Napisano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Wybacz, ale pisać we wtorek o wyjeździe na kilkudniową wyprawę już w Piątek bez podania planu, sposobu nocowania itp. itd. jest dziwne Miłego wyjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Teraz wszyscy wszędzie widzą tylko te hejty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andpasi81 Napisano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 Ja jadę ale dopiero 8 lipca r10. Zdaj relacje z wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spidelli Napisano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2019 22 godziny temu, Janu_sz napisał: Jak rozumiem fotka w celu zwabienia samców ? Co to za samce, którym tylko pedały w głowie i ból tyłka kojarzy im się z przyjemnością? Też jestem ciekaw planu marszruty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szach9 Napisano 14 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Ojej, a po co piszecie od razu jakiś głupi komentarz? jak się napiszę tylko ,ze się szuka Kampanki to od razu tutaj każdy ma inne skojarzenia. @Danuel, akurat w tym przypadku jest trochę hejtu, bo oceniacie tylko jedną miarą, a nawet nie spojrzycie głębiej ,bo wam przychodzi jedna myśl.. Dziewczyna sobie kogoś szuka, to od razu muszą być przy głupawe komentarze ? Jak ja dodam ogłoszenie, a np napiszę ,ze szukam tylko Kampanki to od razu brzmi jak ogłoszenie matrymonialne. W przypadku kobiet, jak się piszę ogłoszenie i proszę tylko aby dziewczyny pisały, to nie ma nic złego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi