mateuszsokolowski Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 Witam zastanawiam się nad kupnem roweru. Znalazłem ciekawy egzemplarz https://allegro.pl/oferta/unikalny-felt-nine-solo-29-rozmiar-l-8239008004?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare Problem w tym że jest to single speed. Nigdy nie jeździłem takim rowerze, czy nadaje się on do zwykłej jazdy po lesie czy chociażby w mieście? Prosiłbym o opinie ludzi w temacie.
Pietern Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 Kiedyś innych nie było. Jeździsz tak, jak noga podaje. I tam, gdzie dajesz radę.
Gość Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 Pewnie, że się da jeździć. Ostatnie pół roku od zimy trenowałem na ssie pod górę i z góry a nawet po lesie. łydy mam jak kamienie a kadencje zerową. Teraz do roboty nim jeżdżę po mieście - bez problemów i strachu.
Janu_sz Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 1600 zł za ten wiejski wynalazek podczas gdy używane, markowe 29ery latają już od 2000 zł. Handlarzyny nie przestaną mnie zadziwiać swoimi wynalazkami. "model rocznikowy 2008," i "Same komponenty są warte więcej niż cena Kup teraz,"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.