epon Napisano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Czy ktoś może miał styczność z Spigen Gearlock ? Chodzi mi głównie o sposób mocowania adaptera, przykleja się go taśmą dwustronną do obudowy/case telefonu. Zastanawia mnie na ile mocno będzie się to trzymać. Dedykowane do tego uchwytu case są tylko dla iphone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Ludzie półki na taśmie tesa wieszają a Ty się o telefon boisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 21 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Ale półki nie wystawiasz na działanie różnych warunków atmosferycznych Więc zastanawiam się na ile to jest wytrzymałe mocowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Takiej dwustronnej taśmy motoryzacyjnej (piankowej) używam w kilku miejscach, między innymi do korby mam przyklejony płaski czujnik Magene. Jak potrzebowałem go oderwać, to trzeba było nożykiem do tapet wjeżdżać w piankę bo by nie puściło. A topione, myte, temperatury zaliczyło od przymrozków po pewnie 50*C w słońcu. Dobrze odtłuszczasz powierzchnię (alkoholem IPA!) i nie ma bata, trzymać się będzie jak smok. Używam od lat wielu produktów Spigena, zawsze była i jest to ekstraklasa wśród akcesorii. Gdyby takie mocowanie było średnio bezpieczne, to tacy giganci jak Quadlock czy właśnie Spigen by tego nie sprzedawali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 dzięki bardzo, no to pozostaje mi poczekać na przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.