eMkovv Napisano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Witam. Czy znacie może punkt w Lbn, gdzie można w rozsądnej cenie wypożyczyć bagażnik samochodowy na rowery? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Ludzie już naprawdę są tak leniwi że nawet "Lublin" skracają do "Lbn"? :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMkovv Napisano 24 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2019 Nie, nie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traumeel Napisano 16 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 Od lat wypożyczam tutaj: http://www.relingi.com/ Czy rozsądna cena? Nie wiem. Dla mnie ok. Zawsze Thule, a baza dedykowana do konkretnego auta, nigdy tzw. uniwersalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eMkovv Napisano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Lipca 2019 Dziękuję za odpowiedź. Trafiłem na tą stronę już wcześniej, ale trochę bałem się dzwonić . Po tym opisie wymagań, nie byłem pewny czy tam wypożyczają bagażniki na samochód czy może sprzedają limuzyny i luksusowe jachty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maj0nez Napisano 10 Marca 2020 Udostępnij Napisano 10 Marca 2020 Witam Jeśli ktoś by szukał bagażnika/platformy rowerowego na hak to dla ludzi z forum za niewielką opłatą mogę swoje wypożyczyć: Posiadam: 1 sztukę na 3 rowery 3 sztuki na 2 rowery mam również belki na relingi dachowe (przeważnie auta kombi) na dwa rowery tel PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.