MariuszKas Napisano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Witam czy amortyzator moze wydawać takie dźwięki jak na filmiku? na pewno nie sa to stery bo zostały wymienione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12 Napisano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Na pewno są to stery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKas Napisano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 (edytowane) wczoraj zostały wymienione na nowe maszynowe miski bieżnie wszystko i nadal identyczny dźwięk Edytowane 19 Czerwca 2019 przez sznib Nie cytujemy posta poprzedzającego w całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek12 Napisano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Za słabo dokręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 Co do amorka to wystarczy wyciągnąć z ramy, rurę sterowa chwycić delikatnie w imadle i ponaciskac przod tyl, bo wtedy bedziesz mial pewność czy np strzela sterowka lub rury goleniowe w amorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrdybak Napisano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 Kolego na 90% masz suchy amortyzator w środku. Nie wiem kiedy robiłeś serwis i czy wogole ale jeśli nowy to na bank suchy. Suntour wysyła do klientów amortyzatory bez smaru. Miałem to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKas Napisano 25 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2019 5 godzin temu, piotrdybak napisał: Kolego na 90% masz suchy amortyzator w środku. Nie wiem kiedy robiłeś serwis i czy wogole ale jeśli nowy to na bank suchy. Suntour wysyła do klientów amortyzatory bez smaru. Miałem to samo amortyzator nowy i był robiony serwis przy kupnie , kolejny raz to rozebrałem stery, wymieniłem mostek na nowy dzis protestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszKas Napisano 1 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Wymiana mostka uciszyła te chrobotanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi