OliBIKE Napisano 18 Czerwca 2019 Napisano 18 Czerwca 2019 Witam z góry chce powiedzieć żebyście nie zwracali uwagi na tytuł tylko na opis bardziej oturz mam problem dotyczący z tylną częścią napędu w rowerze ponieważ występują tam piski jeśli zdejmie się łańcuch z przednich zębatek nic nie słychać żeby tam coś piszczało tak samo kaseta jak zdjołem koło i zakrecilem nią nic nie piszczy jak się jedzie nie pedałując nic nie słychać dopiero jak się pedaluje i hamulec też nie ociera o tarcze bo sprawdzałem.Prosze o pomoc.
cervandes Napisano 18 Czerwca 2019 Napisano 18 Czerwca 2019 Masz tu kilka przecinków i kropek, wykorzystasz w przyszłości: ..............,,,,,,,,,,,,,,,,, Błędy ortograficzne dramatyczne. No i oczywiście NIE TEN DZIAŁ.
Gawel76 Napisano 18 Czerwca 2019 Napisano 18 Czerwca 2019 Po pierwsze popraw błędy, po drugie łańcuch kiedyś smarowałeś ?
OliBIKE Napisano 18 Czerwca 2019 Autor Napisano 18 Czerwca 2019 Sorki za błędy A łańcuch jest nasmarowany bo smarowalem nie dawno w serwisie A te piski są na takiej zasadzie pisk sekunda dostępu i znowu pisk Jestem Tu 1 raz więc nie wiem co i jak jeszcze i sorry jeszcze raz za błędy
Gość Napisano 18 Czerwca 2019 Napisano 18 Czerwca 2019 Teraz, OliBIKE napisał: sorry jeszcze raz za błędy No chyba coś znowu nie wyszło...
Mod Team sznib Napisano 19 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2019 7 godzin temu, OliBIKE napisał: Jestem Tu 1 raz więc nie wiem co i jak jeszcze Więc wypadałoby zacząć od przeczytania regulaminu. Na razie temat nadaje się do kosza i tam wędruje.
Mod Team sznib Napisano 19 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 19 Czerwca 2019 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.