p.suszek456 Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 WItajcie, Pytanie jest takie: czy to uszkodzenie od nowości (rama około 20-letnia) czy może ktoś coś? Rama wróciła z lakierni, a ja nieodpowiedzialnie nie zrobiłem zdjęć przed. Czy to możliwe, żeby lakienia takie coś? Mam mętlik co to... Znawcy proszeni o pomoc. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huskarl Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 To wygląda na zmęczenie materiału. Po prostu się metal popruł. Nic dookoła nie jest zgięte. Jakby to było uderzone to by były zgniecenia widoczne naokoło a tu nic. Po prostu rozerwało ściankę rurki którą w fabryce zagnietli i przyspawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.suszek456 Napisano 18 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Czy to miejsce jest na tyle newralgiczne, że niebezpiecznym byłoby jeżdżenie na takim rowerze? Teraz, huskarl napisał: To wygląda na zmęczenie materiału. Po prostu się metal popruł. Nic dookoła nie jest zgięte. Jakby to było uderzone to by były zgniecenia widoczne naokoło a tu nic. Po prostu rozerwało ściankę rurki którą w fabryce zagnietli i przyspawali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 18 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 (edytowane) Pewnie piaskując wpiaskowali te zaślepienie rurki do środka. Reklamowałbym. Potrzeba trochę szpachli i zaprawki o tym samym kolorze co proszek. Nie ma to wpływu na bezpieczeństwo jazdy. Edytowane 18 Czerwca 2019 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 19 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Musi, że była duża szpryca jak wybiło to zaślepienie. Problem estetyczny no i zbiornik na wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p.suszek456 Napisano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2019 Zagadka rozwiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi