Jakub_Piatek Napisano 17 Czerwca 2019 Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) Witam, Stoję przed wyborem roweru crossowego w przedziale 3000-3500zł. Wybrałem kilka modeli w tym przedziale. Chciałbym, abyście wskazali swoje propozycje bądź wybrali najlepszy model z moich. Z chęcią wysłucham rzetelnych argumentów, gdyż nie za bardzo znam się na temacie. Oto moje wybory: - Cube natural pro - Kellys phanatic 50 - Kross evado 7.0 - Giant roam 1 disc - Scott sub cross 20 men - Unibike viper gts - Trek FX 3 Disc/dual sport 3 - Romet orkan 5M - Merida crossway 300 Jestem w stanie dopłacić do droższego modelu jeśli naprawdę warto. Jeśli jednak jest coś tańszego, równie godnego polecenia, to z chęcią rozważę taką propozycję. Edytowane 17 Czerwca 2019 przez Jakub_Piatek Cytuj
k0nrad Napisano 20 Czerwca 2019 Napisano 20 Czerwca 2019 W dniu 17.06.2019 o 18:22, Jakub_Piatek napisał: Witam, Stoję przed wyborem roweru crossowego w przedziale 3000-3500zł. Wybrałem kilka modeli w tym przedziale. Chciałbym, abyście wskazali swoje propozycje bądź wybrali najlepszy model z moich. Z chęcią wysłucham rzetelnych argumentów, gdyż nie za bardzo znam się na temacie. Oto moje wybory: - Cube natural pro - Kellys phanatic 50 - Kross evado 7.0 - Giant roam 1 disc - Scott sub cross 20 men - Unibike viper gts - Trek FX 3 Disc/dual sport 3 - Romet orkan 5M - Merida crossway 300 Jestem w stanie dopłacić do droższego modelu jeśli naprawdę warto. Jeśli jednak jest coś tańszego, równie godnego polecenia, to z chęcią rozważę taką propozycję. Kupiłeś już coś? Stoję przed podobnym wyborem i raczej zdecyduję się na Vipera lub Phanatica 50, jedyne co w Kellysie mi nie pasuje to tylna piasta Tourney w rowerze tej klasy... Cytuj
rafalek940 Napisano 24 Czerwca 2019 Napisano 24 Czerwca 2019 Jak szuka ktoś Unibika taniej to piszcie Priv pomogę Jeśli chodzi o Vipera i nie tylko 2019 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi