zido Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Ma 1 wade, jak dla mnie. Wcześcniej na dole były linki w stylu "Forum Rowerowe na MAX! > Z innej beki > Technical suport" Teraz jest to tylko na górze i odczuwam tego brak
Root Admin Mieciu Napisano 26 Listopada 2006 Root Admin Napisano 26 Listopada 2006 Opera nie polubila nowego wygladu. Jest totalna kaszana... wina raczej lezy po Twojej stronie, bo pod operoa, mozilla i ie wszystko wyswietla sie tak, jak ma sie wyswietlac. Nie rozumiem tez tych wstawech z marginesami? skad to sie bierze? przeciez w poprzedniej skorze tez byl taki margines i jakos nikt nie zauwazyl. Tak czy siak, raczej piszcie, co nie dziala i co jest do poprawy, zamiast modlic sie nad kolorami. Im szybciej i im wiecej bykow wylapiecie, tym szybciej zostana poprawione.
Shadow265 Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Mieciu - mowisz, masz Mnie pod Firefoxem nei dziala np przeskakiwanie do strony. (chodzi o to ze jak wejde na 1 str tematu ktory ma ich np 20 to nie moge przeskoczyc tak jak to bylo, od razu na 20- chodzi o to jak bylo kiedys, wpisywales str i do niej przechodzilo- ale musze werowac temat co 3 str) :035: Jak cos jeszcze znajde to dam znac
Schwefel Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 Nie ma opcji "szybkie edytowanie postu" jest tylko "pełne"
sebekfireman Napisano 26 Listopada 2006 Napisano 26 Listopada 2006 U mnie pod Operą nie działa "Opcje profilu" po wejściu na profil jakiegoś z użytkowników
MrJ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Buuu, oddajcie mi moje stare forum... :025: U mnie (a raczej na uczelni hehe, zainstalowany IExplorer) wszystko chodzi... jakby chciało, a nie mogło. Nie wiem, czy to wina "docierania się" całości, czy grafika po prostu jest większa i wolniej się ładuje? Aha - jest jeszcze jedno, co wkurza - tamta szata zajmowała całą szerokość ekranu, a ta ma jeszcze dookoła "rameczkę", co zmniejsza jej efektywną szerokość. PS Może wprowadzić (wzorem paru innych forów) opcję kilku ustawień kolorystycznych, żeby każdy mógł sobie ustawić swoje? Bo do tego KOMUNISTYCZNEGO już się raczej nie powróci (a może????? )
Odys Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 Ogólnie wygląd bardzo mi się podoba. Mam tylko małą uwagę odnośnie białych liter na pomarańczowym tle. Przynajmiej jakaś lamówka wokół literek by sie przydała. Bo w tej chwili występje efekt rozmywania się liter. Kontrast jest zbyt mały. Poza tym, wygląd jest bardzo ok.
Root Admin Mieciu Napisano 27 Listopada 2006 Root Admin Napisano 27 Listopada 2006 kto ma kiepskie łącze ten ma niestety pecha. zyjemy w XXI wieku, gdzie adsl jest ogolniedostępny i tani. Nie można wiecznie robić stron pod kątem użytkowników z impulsowym naliczaniem. Czas wyjść z jaskinii. Proszę, nie piszcie czy wam się to podoba, czy nie, bo to nic nie zmieni. Interesuje mnie co nie działa!!!!!!!!!!
Mod Team bikergonia Napisano 27 Listopada 2006 Mod Team Napisano 27 Listopada 2006 Mieciu dzisiaj w pracy zostałam pozytywnie zaskoczona zmianą na naszym forum (bardzo mi się podoba taki wygląd) sorki ale musiałam to powiedzieć. Pracuję na Mac-u a serfuję dzięki Safari i melduję że u mnie wszystko działa.
Misiek^^ Napisano 27 Listopada 2006 Napisano 27 Listopada 2006 U mnie pod Operą nie działa "Opcje profilu" po wejściu na profil jakiegoś z użytkowników Mam to samo, tyle że pod FF... Trochę denerwujące :glare:
Maki Napisano 28 Listopada 2006 Autor Napisano 28 Listopada 2006 Nie za wcześnie na tego mikołaja w logu
jurasek Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 melduję że u mnie wszystko działa. a rozwijają Ci się opcje w profilu usera ? oddajcie wyszukajkę na dole strony była bardzo użyteczna pozdrówko serwisowe
Biera Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 1. opcje profilu 2. moje tematy (link obok "pokaz posty od ostatniej wizyty")
goly33 Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 w moim przypadku nowy design spowalnia i tak juz mozolna prace mego komputera, teraz czekam wieki na otwarcie posta pozdro
Shadow265 Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Po raz drugi mowie 1) Przekakiwanie do str jesli jest ich wiecej (wpisywanie nr str.) 2) Moje tematy 3) Opcja profilu Dziekuje
QWEY564 Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 O mikołaj... myślę że takie okresowe mienianie grafiki(jak np w google: jak jest olimpiada to mamy motyw olimpijski; nowy rok:fajerwerki itp)... nie było by nudno za to ciekawie i efektownie... oczywiście grafika(obrazki na górze strony) powinna być robiona w jednym stylu... wtedy forum zyska niepowtarzalny styl i będzie ciekawie:D heh ale z tym mikołajem to się pospieszyliście... teraz śnieg by wystarczył... jest dobrze, tak trzymać... pozdrower
Shadow265 Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Zauwaze kolejny blad, i tu zeby sobie nie przypisywac zauwazenia go (a maslo jest maslane ) powiem, iz Mementomori byl pierwszy Ankieta w tym topicu nie dziala: ANKIETA
Shadow265 Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 Si Signore, jesli chodzi o mojego blaszaka to tylko w jednym nie pokazuje mi ankiety, nie wiem jak u innych
Bizon Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 No rzeczywiście jednej ankiety nie pokazuje temat "ile was to wszystko kosztowało " A ma takie pytanie czasami przeglądam posty i widze błędy poprawiane na czerwono .Kto się tym zajmuje -Miodek ?
skrzynia Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 Mieciu, stare ankiety się sypnęły po zmianie forum z phpBB na IPB Poprawiłem.
Ślawus Napisano 2 Grudnia 2006 Napisano 2 Grudnia 2006 A ma takie pytanie czasami przeglądam posty i widze błędy poprawiane na czerwono .Kto się tym zajmuje -Miodek ? heh, te czerwone literki to nie zasługa profesora Miodka, tylko Zielonych i czasami Czerwonych.
Bizon Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Trochę by mi było wstyd jakby moje posty często były poprawiane .Zainstalowałem sobie mozille 2.0 i z błędami mam problem z głowy .Szkoda że forum samo w sobie nie ma opcji zaznaczanie błędów ,bo rzeczywiście czasami są rażące .Chodź muszę przyznać ,że też waliłem błędy.
jurasek Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 przecież nikt nie jest idealny ale jak widze orty u usera co za rok maturę będzie robił to żal mi gostka może te czerwone szlaczki, które robie uratują kilka procent punktów w pracy maturalnej żal mi było ludzi, którzy na forach rekrutacyjnych zgłaszali brak 1 pktu do zakwalifikowania się na studia czy z rozwijaniem opcji w profilu usera możemy sie juz pożegnać ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.