Skocz do zawartości

[design]nowy dla forum

Maki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ma 1 wade, jak dla mnie. Wcześcniej na dole były linki w stylu

"Forum Rowerowe na MAX! > Z innej beki > Technical suport"

Teraz jest to tylko na górze i odczuwam tego brak :)

• Root Admin
Napisano

Opera nie polubila nowego wygladu. Jest totalna kaszana... :D

wina raczej lezy po Twojej stronie, bo pod operoa, mozilla i ie wszystko wyswietla sie tak, jak ma sie wyswietlac.

Nie rozumiem tez tych wstawech z marginesami? skad to sie bierze? przeciez w poprzedniej skorze tez byl taki margines i jakos nikt nie zauwazyl.

Tak czy siak, raczej piszcie, co nie dziala i co jest do poprawy, zamiast modlic sie nad kolorami. Im szybciej i im wiecej bykow wylapiecie, tym szybciej zostana poprawione.

Napisano

Mieciu - mowisz, masz :D

Mnie pod Firefoxem nei dziala np przeskakiwanie do strony. (chodzi o to ze jak wejde na 1 str tematu ktory ma ich np 20 to nie moge przeskoczyc tak jak to bylo, od razu na 20- chodzi o to jak bylo kiedys, wpisywales str i do niej przechodzilo- ale musze werowac temat co 3 str) :035:

Jak cos jeszcze znajde to dam znac :D

Napisano

Buuu, oddajcie mi moje stare forum... :025:

U mnie (a raczej na uczelni hehe, zainstalowany IExplorer) wszystko chodzi... jakby chciało, a nie mogło. Nie wiem, czy to wina "docierania się" całości, czy grafika po prostu jest większa i wolniej się ładuje?

Aha - jest jeszcze jedno, co wkurza - tamta szata zajmowała całą szerokość ekranu, a ta ma jeszcze dookoła "rameczkę", co zmniejsza jej efektywną szerokość.

PS Może wprowadzić (wzorem paru innych forów) opcję kilku ustawień kolorystycznych, żeby każdy mógł sobie ustawić swoje? Bo do tego KOMUNISTYCZNEGO :) już się raczej nie powróci (a może????? :) )

Napisano

Ogólnie wygląd bardzo mi się podoba. Mam tylko małą uwagę odnośnie białych liter na pomarańczowym tle. Przynajmiej jakaś lamówka wokół literek by sie przydała. Bo w tej chwili występje efekt rozmywania się liter. Kontrast jest zbyt mały. Poza tym, wygląd jest bardzo ok.

• Root Admin
Napisano

kto ma kiepskie łącze ten ma niestety pecha. zyjemy w XXI wieku, gdzie adsl jest ogolniedostępny i tani. Nie można wiecznie robić stron pod kątem użytkowników z impulsowym naliczaniem. Czas wyjść z jaskinii.

Proszę, nie piszcie czy wam się to podoba, czy nie, bo to nic nie zmieni. Interesuje mnie co nie działa!!!!!!!!!!

• Mod Team
Napisano

Mieciu dzisiaj w pracy zostałam pozytywnie zaskoczona zmianą na naszym forum (bardzo mi się podoba taki wygląd) sorki ale musiałam to powiedzieć.

Pracuję na Mac-u a serfuję dzięki Safari i melduję że u mnie wszystko działa. ;)

Napisano

U mnie pod Operą nie działa "Opcje profilu" po wejściu na profil jakiegoś z użytkowników

Mam to samo, tyle że pod FF... Trochę denerwujące :glare:

Napisano

melduję że u mnie wszystko działa. :(

a rozwijają Ci się opcje w profilu usera ?

oddajcie wyszukajkę na dole strony

była bardzo użyteczna

pozdrówko serwisowe

Napisano

w moim przypadku nowy design spowalnia i tak juz mozolna prace mego komputera, teraz czekam wieki na otwarcie posta B)

pozdro

Napisano

O mikołaj... myślę że takie okresowe mienianie grafiki(jak np w google: jak jest olimpiada to mamy motyw olimpijski; nowy rok:fajerwerki itp)... nie było by nudno za to ciekawie i efektownie...:033: oczywiście grafika(obrazki na górze strony) powinna być robiona w jednym stylu... wtedy forum zyska niepowtarzalny styl i będzie ciekawie:D heh ale z tym mikołajem to się pospieszyliście... teraz śnieg by wystarczył...

jest dobrze, tak trzymać... pozdrower

Napisano

No rzeczywiście jednej ankiety nie pokazuje temat "ile was to wszystko kosztowało " A ma takie pytanie czasami przeglądam posty i widze błędy poprawiane na czerwono .Kto się tym zajmuje -Miodek ? :)

Napisano

A ma takie pytanie czasami przeglądam posty i widze błędy poprawiane na czerwono .Kto się tym zajmuje -Miodek ? :D

heh, te czerwone literki to nie zasługa profesora Miodka, tylko Zielonych i czasami Czerwonych.

Napisano

Trochę by mi było wstyd jakby moje posty często były poprawiane .Zainstalowałem sobie mozille 2.0 i z błędami mam problem z głowy :) .Szkoda że forum samo w sobie nie ma opcji zaznaczanie błędów ,bo rzeczywiście czasami są rażące .Chodź muszę przyznać ,że też waliłem błędy.

Napisano

przecież nikt nie jest idealny

ale jak widze orty u usera co za rok maturę będzie robił to żal mi gostka

może te czerwone szlaczki, które robie uratują kilka procent punktów w pracy maturalnej

żal mi było ludzi, którzy na forach rekrutacyjnych zgłaszali brak 1 pktu do zakwalifikowania się na studia

czy z rozwijaniem opcji w profilu usera możemy sie juz pożegnać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...