Skocz do zawartości

[design]nowy dla forum

Maki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wygląd bardzo pozytywny i wszystko ma swój kolor i nie ma porblemu ze znalezieniem , jednym słowem mówiąc SUPER ! :)

W końcu coś nowego :)

joł B)

Napisano

Ładne, schludne, ba! Powiem nawet ciepłe.

Tylko jeden mały problem.

Strona główna forum to po wczytaniu ~250kb. Dla TPSA/CHELLO, czy innych którzy mają ograniczony limit, może się okazać zabójcze.

BTW, ładuje się szybciej czy mam zwidy?

Napisano

całkiem fajne, ale przydałaby się funkcja zmiany kolorów np. na stare dla tych co nie lubią zmian albo pomarańczowego :)

• Mod Team
Napisano

Jak dla mnie dobrzy, że wrezcie jakieś zmiany w wyglądzie forum zaszły, ponieważ tamten styl zaczynał się nudzić. Jedno ale do tego. Uważam, ze nie pasują niebieskie napisy do pomarańczowego tła :)

Napisano

pixon, o które napisy Ci chodzi??

heh, mankamentem jest też brak możliwości korzystania w panelu użytkownika z opcji profilu (po prostu nie działa) jednak pewnie to tylko chwilowe.

Napisano

Mi się bardzo podoba, taki "przytulniejszy", bo ten czerwony troche odstraszał i był okropnie monotonny. Wogóle to połączenie szarości z pomarańczowym oraz jasno-niebieskie wstawki sa boskie. Pzdr!

PS. Nie ma też opcji szybkiego edytowania postów.

PS2. Schwefel ta ramka jest włąśnie najfajniejsza, ale rzeczywiście troche mało praktyczna bo zwęża forum, choć dla mnie powinna zostać.

Napisano

heh, mankamentem jest też brak możliwości korzystania w panelu użytkownika z opcji profilu (po prostu nie działa) jednak pewnie to tylko chwilowe.

no właśnie miałem o tym pisać, ale jak widzę kierownictwo nie śpi :)

a kolorystyka całkiem nie powiem

a i tak zresztą nie dla designu tu przebywam :)

Napisano

Jak dla mnie to to stare czerwone ładniejsze. Czy jest możliwość zmiany stylu w profilu użytkownika na to stare czerwone.

Napisano

Mi sie bardzo podoba... Ale za mocno przypomina o tym ze zima coraz blizej :). Jednak dobrze to swiadczy o naszych Moderatorach, ze cos zmieniaja, bo kto sie nie rozwija- ten cofa sie w rozwoju :) IMO niebieski + szary to raczej nie sa cieple kolorki :)

Napisano

juz kiedys były próby z taka szata graficzna forum ale cos nie wypaliło, mi sie tam podoba bo to stare juz było takie oklepane, do tego za chwile sie wszyscy chyba przyzwyczaja :)

Napisano

Troche zbyt kolorystyczna.

Ten baner na gorze, gdzie jest napisane "najwiesze w polsce forum rowerowe" moglby byc w jakims grafitowym odcieniu :)

Napisano

U mnie na 9.02 Operze wszystko OK! Nowy design jaki jest kazdy widzi, predzej czy pozniej kazdy sie przyzwyczai z reszta nie jestesmy tu po to by ogladac kolory tylko zeby sie "spotkac" i wymienic doswiadczenia!

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...