Maki Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Widze że nowa szata graficzna zostało zrobiona dla forum. Moim zdaniem to trochę zły pomysł bo każdy sobie kojarzył forum z czerwoną grafiką. A co wy na to.
ROBJUNIOR Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Widze że nowa szata graficzna zostało zrobiona dla forum. Moim zdaniem to trochę zły pomysł bo każdy sobie kojarzył forum z czerwoną grafiką. A co wy na to. Czy ja wiem czy zły? Zmiany są czasem potrzebne, przyzywczaimy sie i do tego
Misiek^^ Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Dla mnie bomba ten czerwony mi już zbrzydł... Taki strasznie oklepany i standardowy. Teraz się jakoś wyróżniamy Kolory spoko ale strasznie widać pod czyim patronatem forum Chodzi mi o to, że jest identycznie jak sportzakupy.pl Ogólnie wielki pozytyw
siwyex Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Mnie się nowy design bardzo podoba Fajnie, że nastąpiła zmiana ...
BART_osz Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Faktycznie do czerwonego czlowiek byl przyzwyczajony ale te kolorki zle nie sa - tez sie bedzie mozna do nich przyzwyczaic . A ze sport zakupy sa "na gorze" - za darmo na pewno nie - beda dawac na utrzymanie serwera to moga sobie wisiec
jurasek Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 pomarańczowa rewolucja sie rozprzestrzenia nad technicznymi usterkami prace trwają
Gość Gość Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Troche cięzko jest mi sie przyzwyczaić do nowej szaty Ale damy rade widze że większość spraw usterkowych jest już zrobiona bo rano nie było nawet obrazków rang Ale pozatym spokx
hudy Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Wszystko fajnie, tylko ta czarna ramka jest fatalna, taka nie wiadomo skąd i po co. Psuje cały wizerunek moim zdaniem.
jurasek Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Wszystko fajnie, tylko ta czarna ramka jest fatalna, taka nie wiadomo skąd i po co. Psuje cały wizerunek moim zdaniem. będziemy teraz podforum bash.org.pl
Greg_PL Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 mi się nawet podoba niema tyle czerwieni Pozdro
kamykyo Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 mi też brakuje zobacz swoje tematy!!! zastąpiliście to jakoś czy jak??? zróbcie żeby jednym klinknięciem było można zobaczyć swoje tematy tak jak wcześniej
Schwefel Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Wszystko nawet ładnie się prezentuje, ale po co tak zwęziliście to forum? Będzie trzeba mniejsze foty wstawiać i tekst będzie dłuższy. To jest imho do przemyślenia, bo lepiej wykorzystać całą szerokość ekranu.
snuffi Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 najlepiej by bylo gdyby kazdy mogl sobie wyglad wybrac.
Ciastkorz Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Tak to tylko w erze... Mnie sie podoba
epafras Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 jak dla mnie jest świetne i bardzo mi się podoba czasem potrzeba jakiegoś odświeżenia może za jakiś czas znów zobaczymy coś nowego
pikpok Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 jestem za zmiany są z reguły dobre dla innych mniej dla drugich więcej ;]
Xsystoff Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 Opera nie polubila nowego wygladu. Jest totalna kaszana...
Adamicki Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 U mnie w Firefoxie wszystko ok. Nowe kolorki bardzo łagodne i przyjemne dla oczu.
zido Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 mi sie podoba. już nie jest to taka monotonność i kolory takie jesienne
cookiesrulez Napisano 25 Listopada 2006 Napisano 25 Listopada 2006 A mi się nie podoba... pomarańczowy jeszcze jest ok, ale zupełnie nie pasuje mi to zwężenie forum i te ciemne marginesy... Imo lepiej wyglądałoby z jasniejszymi bokami. Ale oczywiście da się przyzwyczaić... chociaż wolałem czerwień, tak pobudzała do jazdy jakoś.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.