Skocz do zawartości

[design]nowy dla forum

Maki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Widze że nowa szata graficzna zostało zrobiona dla forum. Moim zdaniem to trochę zły pomysł bo każdy sobie kojarzył forum z czerwoną grafiką. A co wy na to.

Napisano

Widze że nowa szata graficzna zostało zrobiona dla forum. Moim zdaniem to trochę zły pomysł bo każdy sobie kojarzył forum z czerwoną grafiką. A co wy na to.

Czy ja wiem czy zły? Zmiany są czasem potrzebne, przyzywczaimy sie i do tego :)

Napisano

Dla mnie bomba :) ten czerwony mi już zbrzydł... Taki strasznie oklepany i standardowy. Teraz się jakoś wyróżniamy :P Kolory spoko ale strasznie widać pod czyim patronatem forum :P Chodzi mi o to, że jest identycznie jak sportzakupy.pl Ogólnie wielki pozytyw :D

Napisano

Faktycznie do czerwonego czlowiek byl przyzwyczajony ale te kolorki zle nie sa - tez sie bedzie mozna do nich przyzwyczaic . A ze sport zakupy sa "na gorze" - za darmo na pewno nie :) - beda dawac na utrzymanie serwera to moga sobie wisiec :P

Napisano

Troche cięzko jest mi sie przyzwyczaić do nowej szaty :) Ale damy rade widze że większość spraw usterkowych jest już zrobiona bo rano nie było nawet obrazków rang :D Ale pozatym spokx :P

Napisano

Wszystko fajnie, tylko ta czarna ramka jest fatalna, taka nie wiadomo skąd i po co. Psuje cały wizerunek moim zdaniem.

Napisano

Wszystko fajnie, tylko ta czarna ramka jest fatalna, taka nie wiadomo skąd i po co. Psuje cały wizerunek moim zdaniem.

będziemy teraz podforum bash.org.pl

Napisano

mi też brakuje zobacz swoje tematy!!! zastąpiliście to jakoś czy jak??? zróbcie żeby jednym klinknięciem było można zobaczyć swoje tematy tak jak wcześniej

Napisano

Wszystko nawet ładnie się prezentuje, ale po co tak zwęziliście to forum? Będzie trzeba mniejsze foty wstawiać i tekst będzie dłuższy. To jest imho do przemyślenia, bo lepiej wykorzystać całą szerokość ekranu.

Napisano

jak dla mnie jest świetne i bardzo mi się podoba :) czasem potrzeba jakiegoś odświeżenia :) może za jakiś czas znów zobaczymy coś nowego :P

Napisano

A mi się nie podoba... pomarańczowy jeszcze jest ok, ale zupełnie nie pasuje mi to zwężenie forum i te ciemne marginesy... Imo lepiej wyglądałoby z jasniejszymi bokami. Ale oczywiście da się przyzwyczaić... chociaż wolałem czerwień, tak pobudzała do jazdy jakoś. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...