mrtroll89898989 Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 szukam najlepszych rękawiczek do 70 zł na lato nazwa i model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 16 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 https://www.mikesport.pl/chiba-gel-comfort-rekawiczki-rowerowe-czarny-3040518.html nie wiem czy najlepsze ale jak dla mnie wygodne, przewiewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 W Decathlonie są spoko rękawiczki. Seria 900 za 69 zł i jest już naprawdę dobrze. Mam też z niższej serii 500 i również dają radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 11 godzin temu, michuuu napisał: jak dla mnie wygodne, przewiewne. 8 godzin temu, jaro0011 napisał: jest już naprawdę dobrze No i jak wybrać najlepsze skora każdy może ocenić swoje? I ocena jest raczej subiektywna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro0011 Napisano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Godzinę temu, michuuu napisał: No i jak wybrać najlepsze skora każdy może ocenić swoje? I ocena jest raczej subiektywna. Decathlon ma tą zaletę że można w sklepie stacjonarnym sobie przymierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 Fakt jest to duży plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek78 Napisano 21 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2019 Ja polecam rękawiczki FDX za 69zł, w tej cenie posiadają wkładki Gel i są bardzo wygodne. - https://www.cycleshop.pl/rekawiczki-rowerowe,fdx-odziez-rowerowa,c120.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
99tomcat Napisano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2019 Wczoraj doszły mi Chiba comfort czarne- czerwone i są fajne, wygodne. Jedna uwaga- w porównaniu ze starymi Kellys race są takie jakieś cieniutkie i wyglądają delikatnie, zwłaszcza na grzebiecie reki. Z drugiej strony są znacznie przewiewniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.