Gość Napisano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Mam możliwość kupna stojaka serwisowego Park Tool PRS-21. Stojak dokładnie taki ja w linku https://road.cc/content/review/149584-park-tool-prs-21-workstand Podpowie mi ktoś ile taka używka w bardzo dobrym stanie jest warta? Nie chcę przepłacić, tym bardziej że nie wiem czy mi się to do końca sprawdzi przy pracy. A może ktoś jest zainteresowany?? Możliwe że jak kupię, to odsprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Nowy to koszt 1000- 1200 zł z tego co widzę. Jeżeli jest w bardzo dobrym stanie, to ja bym proponował cenę 600- 800 zł, chociaż narzędzia jest ciężko wycenić. Tyle że nie wiem czy taki stojak jest Ci potrzebny. Ja bym w życiu takiego nie kupił. Jest dobry gdy codziennie składasz rower, albo robisz generalny serwis. W każdym innym przypadku lepiej sprawdzi się stojak z łapą, do chwytu za ramę/ sztycę. Na takim stojaku złożysz rower, zrobisz codzienny szybki serwis czy czyszczenie. Na tym podanym przez Ciebie będzie to katorga. Ja mam stojak z Decathlon, podobny do tego z Lidla. Złożyłem na nim już na nim około 6 rowerów, używam go codziennie do czyszczenia napędu. Służy mi już 3-4 lata i nie zapowiada się żeby kończył swój żywot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.