Skocz do zawartości

[stojak montażowy] Prośba o wycenę Park Tool

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwość kupna stojaka serwisowego Park Tool PRS-21. Stojak dokładnie taki ja w linku   https://road.cc/content/review/149584-park-tool-prs-21-workstand

Podpowie mi ktoś ile taka używka w bardzo dobrym stanie jest warta? Nie chcę przepłacić, tym bardziej że nie wiem czy mi się to do końca sprawdzi przy pracy. A może ktoś jest zainteresowany??   Możliwe że jak kupię, to odsprzedam.

Nowy to koszt 1000- 1200 zł z tego co widzę. Jeżeli jest w bardzo dobrym stanie, to ja bym proponował cenę 600- 800 zł, chociaż narzędzia jest ciężko wycenić.

Tyle że nie wiem czy taki stojak jest Ci potrzebny. Ja bym w życiu takiego nie kupił. Jest dobry gdy codziennie składasz rower, albo robisz generalny serwis. W każdym innym przypadku lepiej sprawdzi się stojak z łapą, do chwytu za ramę/ sztycę. Na takim stojaku złożysz rower, zrobisz codzienny szybki serwis czy czyszczenie. Na tym podanym przez Ciebie będzie to katorga.

Ja mam stojak z Decathlon, podobny do tego z Lidla. Złożyłem na nim już na nim około 6 rowerów, używam go codziennie do czyszczenia napędu. Służy mi już 3-4 lata i nie zapowiada się żeby kończył swój żywot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...