Gość Bartek Napisano 14 Czerwca 2019 Napisano 14 Czerwca 2019 Witam Wybieram się na pierwszą długą wyprawę rowerową około 200km i chciałbym się dowiedzieć jaki sprzęt jest mi najbardziej potrzebny do przetrwania tej wycieczki ?
porywacz_zwlok Napisano 14 Czerwca 2019 Napisano 14 Czerwca 2019 karta trochę gotówki płyny jedzenie dętka łatki i zestaw naprawczy Wszystko zależy jaki jest cel i jakie punkty pośrednie oraz pora roku.
Mod Team michuuu Napisano 14 Czerwca 2019 Mod Team Napisano 14 Czerwca 2019 Godzinę temu, Gość Bartek napisał: długą wyprawę rowerową około 200km Zależy kto jak to kwalifikuje. Jak dla mnie to nie wyprawa a dosyć konkretna przejażdżka. Niektórzy o tym mówią trening. Teraz, porywacz_zwlok napisał: karta trochę gotówki płyny jedzenie dętka łatki i zestaw naprawczy Bym dodał: -dokument tożsamości -jakiś multitool w razie gdyby trzeba było remont kapitalny robić na przydrożnej łące.
SoloTM Napisano 14 Czerwca 2019 Napisano 14 Czerwca 2019 Jeśli do tej pory robiłeś tylko krótkie dystanse to weź jeszcze zapasowy tyłek i ze 4 wymienne nogi /edit Byłbym zapomniał.. I pozitivum w tabletkach
Gawel76 Napisano 14 Czerwca 2019 Napisano 14 Czerwca 2019 Tylko nie zabieraj żadnych batonów, po pół godziny robią się jak "czekotubka"
itr Napisano 14 Czerwca 2019 Napisano 14 Czerwca 2019 Chusteczki na wypadek biegunki albo nagłego krecika.
wkg Napisano 20 Czerwca 2019 Napisano 20 Czerwca 2019 Ja bym jeszcze zabrał jakąś kurtkę na wypadek burzy.
Pytanie
Gość Bartek
Witam
Wybieram się na pierwszą długą wyprawę rowerową około 200km i chciałbym się dowiedzieć jaki sprzęt jest mi najbardziej potrzebny do przetrwania tej wycieczki ?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.