mirek_20 Napisano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Witam wszystkich. Piszę ponieważ mam problem: od dziś licznik rowerowy nie pokazuje mi prędkości z jaką jakę. Model to chyba BaseLine 1200, przewodowy. Wczoraj myłem rower po dość błotnistej wycieczce. Od razu zaznaczam że nie na myjni tylko w domu ręką i wężem ogrodowym z wodą pod małym ciśnieniem. Na sam licznik woda się nie dostała. Co ciekawe licznik, działa, pokazuje dystans i widać że zmienia, natomiast prędkość jest ciągle 0 KMH. Jakieś sugestie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Może po prostu przestawił się czujnik/magnes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Gdyby się magnes przestawił to dystansu by też nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirek_20 Napisano 13 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 10 godzin temu, MikeSkywalker napisał: Może po prostu przestawił się czujnik/magnes? Miałeś rację. Dziwiło mnie tylko to, że km zliczał a nie pokazywał prędkości. Opuściłem trochę czujnik i już wszystko OK. Dzięki, zamykam temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 13 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2019 Ciekawe, że kilometry liczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.