LotnikBB Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Cześć. Jakiej klasy (konkretnie który model) to miałby być amortyzator tak aby różnica była wyraźnie odczuwalna jeśli chodzi o tłumienie nierówności. Nie musi wybierać liści, wystarczy drobne kamyczki. Sami rozumiecie jak mam wydać tysiaka i nie odczuć różnicy to lepiej zainwestować 1500 i mieć przy każdej jeździe banana na buzi. Drugie pytanie: jeśli teraz mam widelec 120mm to mogę założyć 130mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galvatron Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Jaki masz rower? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotnikBB Napisano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Trek Roscoe 7, tegoroczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viniciuss Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Revelation RL, Reba RL - widuję je na Allegro do 1500zł, nowe. Może te są coś warte, nigdy nie miałem a sam jestem zainteresowany tematem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Reba, przy czym tam chyba masz boost więc nie 1500zl. Trzeba sporo cierpliwości żeby ustawić jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotnikBB Napisano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Zwężana rura sterowa, geometria G2 z przesunięciem 51 mm, Boost110. A są amortyzatory innych firm które nie kosztują worek monet i nie trzeba ustawiać ich przez pół sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Jak dużo jeździsz to rebę ustawisz w tydzień. Taniej dopadniesz foxa rhythm 32 i pewnie jakiegoś manitou markhora pro (chociaż z tymi ostatnimi bywały prob). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotnikBB Napisano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Reba lepsza od tego Foxa? W jakiej cenie można ją nabyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Porównywalna z tym foxem, trochę sztywniejsza i lżejsza. Za 1700 się znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotnikBB Napisano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Pod 65-70kg oba będą najlepszymi opcjami w tej kwocie? Brać którykolwiek i się cieszyć? W obecnym mam zbyt twardą sprężynę, nie pracuje tak jak powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Jak wspomniałem - pracują podobnie z tym, że reba lżejsza i sztywniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LotnikBB Napisano 12 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Czyli lepsza. Brać te pod koło 29 cali tak? W rowerze jest 27,5+ 2,8 cala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 12 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2019 Brać 27,5+/29 boost. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi