Kamilos15 Napisano 11 Czerwca 2019 Napisano 11 Czerwca 2019 Witam, poszukuję jakiegoś jednośladu, który posłuży mi zarówno do jazdy po mieście jak i w terenie. Jakby to rozłożyć procentowo, to na pewno po mieście tej jazdy będzie więcej. Trochę poczytałem, zaczerpnąłem informacji z jednego sklepu w którym doradzono mi żebym rozejrzał się przede wszystkim za rowerem crossowym a nie górskim. I idąc tym tropem trafiłem na model z 2017 roku Romet Orkan 4 M na 21 calowej ramie, który kosztował by mnie 1900 zł.. Natomiast jeżeli chodzi o rowery górskie to trafiłem na coś takiego jak HERO KANDS COMP-eR 29 na ramie 20 cali również za 1900 zł.. Po części już gdzieś zwariowałem, po poczytaniu jaki powinien być dobry rower w tym przedziale cenowym i już też sam nie wiem, nawet czy lepszym rozwiązaniem będzie cross czy jednak góral, a jak już będzie wiadomo to jaki model Stąd też moja prośba o poradę osób zdecydowanie bardziej obeznanych w temacie. Mój wzrost 188 cm., waga 85 kg..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.