Daniyal9 Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 43 minuty temu, daniel33mc napisał: Jeździłem na joyraider na giant 29 1 i bardzo dobrze podjeżdzał jak i zjezdzał . Mam 188cm wzrostu i dla mnie XL była idealna. To dla mnie bardzo ważna informacja. ..Dziękuję. Ps.(testy w necie mówiły co innego-link kilka postów wyżej ) Teraz tylko rozmiar wybrać L lub XL... (bardziej myślę o L-ce). Teraz, TjakTomek napisał: Kolega w ubiegłym roku kupił Trance 2 2018 (27,5) za 8800zł. Nowego. Da się. Bardzo fajny rower, gratuluję. A kolega jakiego wzrostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TjakTomek Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Okolice 175cm, chyba trochę mniej. Mka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniyal9 Napisano 18 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2019 Teraz, TjakTomek napisał: Okolice 175cm, chyba trochę mniej. Mka. Ok. ..thx. Szkoda że nie 187 bo miałbym pewność że 27.5 będzie dla mnie Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TjakTomek Napisano 19 Lipca 2019 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2019 Zapewne kwestia stylu jazdy ale IMO 27,5 to jest super rozmiar koła dla kurdupli takich jak ja chociaż sam jeżdżę na 27,5+ co daje prawie 29. Gdybym był Twojego wzrostu to bym się nie zastanawiał. 29 cali. Najlepiej jakbyś przejechał się jednym i drugim chociaż dookoła sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi