szpenton Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Nowy rower - Unibike Crossfire (kupiony pod koniec lutego) 21' - moje wymiary 182cm, przekrok chyba 84. Odkąd zacząłem jeździć czułem mrowienie w prawej ręce. Od pewnego czasu boli mnie całe ramie, od łopatki, przez łokieć ciągnie do nadgarstka. W związku z tym, iż dużo pracuje przed kompem zrzuciłem to na myszkę - więc wymieniłem, ale ból nie znika... Od paru dni czuje mrowienie w lewej ręce. Gdzie może leżeć przyczyna? Złe ustawienie kierownicy, chwytów, klamek, manetek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Załóż ergo gripy, lub jakieś silkony. Przeważnie fabrycznie wstawiane są jakieś tanie chwyty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Popatrz, poćwicz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi