hulk14 Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Zdecydowałem się zakupić pedały shimano deore xt t8000 i potrzebuję teraz do nich butów. Coś co się sprawdzi również do chodzenia. To będą moje pierwsze buty spd. Najchętniej z cholewką z naturalnej skóry, choć po wstępnym przeglądzie widzę, że shimano nawet w bardzo drogich modelach używa "eko" -skóry. Wygląd - możliwie "cywilny". Moją uwagę zwróciły shimano mt 501, ale obok pochlebnych opinii znalazłem również negatywne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goTomek Napisano 16 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 Na co dzień, do miasta i na wycieczki trekingiem właśnie mam https://www.giro.com/en/p/rumble-vr-shoe Skóra to nie jest, ale wygląd cywilny bardzo, a podeszwa Vibram sprawdza się nawet w ciut trudniejszym terenie, jak np. śliskie schody czy inne marmury w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.