montana1 Napisano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 Na sprzedaż wystawiam rower CUBE ACID. Link Allegro https://allegro.pl/oferta/rower-cube-acid-mtb-8183619992 Cena hmmm 2500zł. VIDEO https://vimeo.com/user15438879/review/341064364/5bb2082f21 Słowem wstępu - nie mam czasu jeździć na nim(wiek,praca), a jak ma stać, to wolę sprzedać. Ot cała tajemnica. Rower kupiłem za własne, ciężko zarobione pieniądze, u polskiego skąpego pracodawcy, dlatego rower jest uszanowany, w bardzo dobrej kondycji, gotowy do jazdy, pielęgnowany i przechowywany w odpowiednim miejscu (nie powiem w jakim żeby mi go nie ukradli). Po każdej dłuższej przejażdżce czyszczony, regulowany na czas ręką mechanika samochodowego z wykształcenia. Rower zakupiony był w sklepie Centrumrowerowe.pl W rowerze zmieniałem, wymieniałem niektóre podzespoły.W ubiegłym sezonie rower otrzymał : nowe koła, szprychy i piasty z łożyskami maszynowymi Novatec. Dzięki łożyskom maszynowym brak jakichkolwiek luzów. kasetę oraz łańcuch(spinka) (łańcuch nie spada, nie przeskakuje itd.) przerzutki oraz manetki zostały zmienione z Shimano na SRAM X-5. Główny powód to łatwość regulacji i budowy przerzutek SRAM. Regulacja przerzutek Shimano potrafi zniechęcić. W SRAM wszystko opiera się na regulacji długości linki. pedały to znane, popularne Shimano SPD amortyzator z standardowego został zmieniony na amortyzator w pełnym tego słowa znaczeniu czyli SR SUNTOUR EPICON - lżejszy i bardziej czuły niż ten fabryczny. Wartość około 600-700zł oświetlenie w rowerze to tylna lampka Walle Mactronic oraz dwie przednie zamocowane na kierownicy Mactronic Scream(oświetlenie jest również do sprzedania, jednak za osobną dopłatą, dogadamy się) nowe opony Schwalbe - przebieg opon na dziś to około 30km czyli prawie idealne co potwierdzają zdjęcia Ponadto wymieniałem płyn w układzie hamulcowym, odpowietrzałem. Szczerze to różnicy nie widzę, bo to nie samochód żeby jakość tego czynnika miała aż tak zauważalny wpływ na działanie hamulców, ale na wszelki wypadek czynność tą przeprowadziłem. Suport korby wymieniany około dwa lata temu po wizycie na myjni i korzystaniu z Karchera. Ciśnienie wody wypłukało smar z suportu i byłem zmuszony do wymiany.Od tej pory luzów i trzasków brak. Rower wart swojej ceny. Nie jest to szrot od małolata, który wyszalał się i chce pozbyć. Dobry, sprawny rower, który posłuży jeszcze długo. Chcesz zobaczyć na żywo ? Zadzwoń, napisz, umówimy się. Możliwa też wysyłka. Zgadzam się na spisanie umowy kupno/sprzedaż. Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro Zobacz całą galerię | Aukcjoner.pl - darmowe galerie na Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montana1 Napisano 16 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 https://allegro.pl/oferta/rower-cube-acid-mtb-8217141734 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montana1 Napisano 17 Lipca 2019 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2019 SPRZEDANE Proszę usunąć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 14 Lutego 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.