majster_16_ Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Witam , może mi ktoś powiedzieć czy jest możliwe dostać suport o oznaczeniu BSA „1,37"x24Tpi-r i czy da radę dostać zamiennik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Obrazek sugeruje, że korby na kwadrat a oznaczenie, że mufa bsa. Być może wystarczy zmierzyć długość osi i szerokość mufy w ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Mierzysz długosć ośki, i kupujesz dowolnej marki na gwint BSA, czyli najpopularniejszy na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster_16_ Napisano 8 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2019 No niby to takie proste ale z znajdźcie mi suport z mufami o średnicy 24mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dovectra Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 NIe masz mufy 24 mm. to tylko symbol suportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 W dniu 8.06.2019 o 21:52, majster_16_ napisał: znajdźcie mi suport z mufami o średnicy 24mm. 1,37"x24Tpi to jest rozmiar gwintu. Średnica zewnętrzna 1,37 cala (może być też 1 3/8"=1,375") a 24 to skok gwintu = 24 threads per inch czyli 24 zwoje na cal. Anglosasi przy gwintach nie podają skoku w mm tak jak w metrycznych tylko ile zwojów mieści się na długości 1". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 10 Czerwca 2019 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Teraz, Garlock napisał: 1,37"x24Tp Jak widać na załączonym a jest to typowy suport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi