Kakadu90 Napisano 5 Czerwca 2019 Napisano 5 Czerwca 2019 Witam, mam pytanie dotyczące jaką pompkę wybrać do tego rodzaju wentyli w kolarzówce? Lub Ewentualnie jaka przejściówkę wybrać do kompresora Stanley. Dla was wydaje się to pytanie pewnie banalne, jednak Ja zaczynam przygodę z kolarzówką i mam ten problem, którego wcześniej nie było ponieważ w mtb, miałem wentyle samochodowe, więc kompresorem bez problemu poszło napompować.
MikeSkywalker Napisano 5 Czerwca 2019 Napisano 5 Czerwca 2019 Do szosy warto mieć pompkę podłogową. Z drugiej strony jeśli masz kompresor który nabije te 7-8bar można kupić adapter - jest w sumie jeden wzór
SoloTM Napisano 5 Czerwca 2019 Napisano 5 Czerwca 2019 Uciąć końcówkę tą metalową od pistoletu z manometrem i włożyć taką : https://allegro.pl/oferta/glowica-pompki-beto-ld6-uniwersalna-koncowka-wezyk-7844318061
Kakadu90 Napisano 6 Czerwca 2019 Autor Napisano 6 Czerwca 2019 Kompresor nabija do 8 barów, więc te 7 napompuje. Pytanie czy ta końców co była w zestawie będzie dobra?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.