Demonero Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Witam, jestem Michał Kolarstwo szosowe trenuję od 5 lat, mam 29 lat, mam za sobą jednodniowe wyprawy w odległe miejsca oraz dwukrotnie pojechałem rowerem nad morze ze Śląska. Prawde mówiąc mam dość samotnego jeżdżenia i fajnie byłoby znaleźć kogoś w podobnym wieku na wspólne wyprawy i treningi z okolic Rybnika, Jastrzębia, Wodzisławia i okolic. Mieszkam w małej wsi pod Wodzisławiem. A tak po za tym od 29 czerwca do 14 lipca mam urlop i chętnie dołączę do jakiejś wyprawy szosowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 jak na szosę to na fb czy jakoś tak ....na pewno znajdziesz jest grupa śląsk kolarsko. Tam szosowców na pewno trafisz z Wodzisławia, Jastrzębia Rybnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Spróbuj na podrozerowerowe.info, tam szybciej kogoś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.