Raf86 Napisano 2 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2019 Cześć, poszukuję kompanów na trasę 3dniową 210km=85+85+40km na termin 21-23.06 lub 28-30.06 Dojazd do Zgorzelca / powrót z Rzepina: dogodne z Zielonej Góry, Poznania, Szczecina - częste połączenia PKP :) Po drodze parę fajnych miejsc: Gorlitz, kompleks pałacowy Bad Muskau-Łęknica, ruiny fabryki amunicji Brożek-Zasieki Tempo bez spinania się, noclegi najlepiej w naturze pod namiotem po polskiej stronie, zwiedzanie bez zbędnego przedłużania, trasa 80-90% asfaltowymi głównie po stronie niemieckiej Zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schalker Napisano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2019 Cześć, jestem chętny ale pasuje mi bardziej 28 - 30.06. Napisałem priv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raf86 Napisano 6 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 No to jeszcze dwóch chętnych i ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raf86 Napisano 6 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2019 Wstępna trasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi