ghostdog94 Napisano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2019 Hej! To mój pierwszy post na forum. Postanowiłem poszukać pomocy wśród ludzi którzy mogą się znać lepiej. W ubiegłym roku kupiłem sobie Specialized CrossTrail z 28 calowymi kołami. Śmigam nim po mieście, w tym sezonie jeżdżę już wszędzie i codziennie. Zaczęło mi jednak brakować większych emocji, skakania i jazdy w terenie (marzą mi się też przejazdy przez górskie trasy). Chciałbym wejść w ten temat. Mieszkam w Warszawie więc mam w okolicy kilka pumptracków i innych tego typu obiektów gdzie mógłbym zacząć ćwiczyć. Zastawiam się nad hardtailem z 29 calowymi kołami (mam 190cm wzrostu). Myślałem o -Dartmoor Primal Intro 29 2019 (widelec ma skok 130mm) -Octane One Pro (tutaj jest trochę kompromisów, ale rower jest polecany. być może nie jest złym pomysłem by kupić rower tańszy, bo jestem pewien że zafiksuję się na temacie i w przyszłym sezonie bądź za dwa lata kupiłbym coś lepszego) Może polecicie coś używanego w mniejszej cenie? Czekam na wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi