Skocz do zawartości

[Pancerze] Niebieskie pancerze

djmac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moze ktos z Was posiada ew. wie gdzie moge takowe dostac ? bo ja nie znalazlem jak do tej pory, ew. ma u siebie w miescie w rowerowym dogadamy sie na PW nie bedzie stratny ;) pomozcie ;)

Napisano

te accenta nawet fajne pytanie tylko brzmi czy moge takie same jak do linki hamulcowej wziąć do przerzutki ? ps ta cena to za metr ? :)

Napisano

cena za metr, te co dałem link to są hamulcowe ale są też accenta do przerzutek niebieskie w tej samej cenie

• Mod Team
Napisano

Z niebieskich pancerzy spotkałem tylko Accenta i to co podał Sebek tylko w wersji niebieskiej właśnie. Pancerze hamulcowe spokojnie możesz dać do przerzutek, sam tak mam.

Napisano

a pomoze mi ktoś ile może być potrzebne metrów w sumie tych pancerzy bo jak kupowałem rower był już z pancerzami i nie przywiązywałem do tego wagi... 3m ? więcej ? chodzi o hamulce i przerzutki :)

Napisano

5 za duzo.Kupiłem 3 i zabrakło mi tylko na tył przerzutki tylniej i tył przerzutki przedniej.Wiec 4 m w sam raz.Nie zapomnij o końcówkach,przelotkach,specjalnych końcówkach do manetek

• Mod Team
Napisano

2,5m wystarcza na cały rower, chyba że ktoś zakłada za długie pancerze lub ma linkę na całej długości w pancerzu (odcinek przy ramie).

Napisano

Ja kupilem 3m na caly rower i jeszcze ok. pol metra mam zapasu. Czyli jak napisal Odi 2,5m wystarczy. Rame mam 19" jakby ktos pytal. Szukasz niebieskich pancerzy ,ale jesli moge Ci cos polecic to na Twoim miejscu nie kierowalbym sie kolorem tylko wykonaniem pancerza. Ja przesiadlem sie ze zwyklych pancerzy na Accent Supreme i jestem bardzo zadowolony. Sa bardzo stwyne i twarde co daje lepsza prace linki ,bo nie zginaja sie przy hamowaniu i wieksza sila idzie na hamulec. A wygladaja tak: http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_brake/accentbs_006.htm

Naprawde warto przeznaczyc te 10 za metr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...