Trypek8484 Napisano 29 Maja 2019 Napisano 29 Maja 2019 (edytowane) Cześć, jestem zielony z rowerków i mam pytanie może i głupie lub bardzo proste ale dla laika czarna magia. Mam amorek sr suntour xcp 75 i czy jest może gdzieś jakiś jego opis a kolejne pytanie: są dwa pokrętła i jedno to ogarnąłem ustawia twardość (uginanie) tego ustrojstwa ale drugi już bardziej zastanawia. Też się kręci i po środku ma miernik z czerwonym krzyżem i w środku żółta kropeczka < do czego służy to pokrętło i w którym miejscy powinna być żółta kropka. Do tego też pokrętła mam pytanie gdy przekręcam to ustrojstwo to w czasie obrotu strzela i przestaje i znowu przy obrocie strzela i przestaje < czy tak powinno być lub jak powinno to chodzić ? z góry dziękuję za mądre odpowiedzi i pomoc Jak ktoś ma zamiar wylewać swoje problemy emocjonalne lub problemy w odnalezieniu się w społeczeństwie na żywo, polecam by Pacjent skonsultował się z lekarzem lub farmaceutą. Edytowane 29 Maja 2019 przez Trypek8484 bład Cytuj
SoloTM Napisano 29 Maja 2019 Napisano 29 Maja 2019 https://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/testy_czesci/528/test_amortyzatora_sr_suntour_xcp75 1 Cytuj
Trypek8484 Napisano 30 Maja 2019 Autor Napisano 30 Maja 2019 Dzięki, fajny test to już jestem spokojny że można na nim pojeździć spokojnie to teraz tylko poczekam na wytłumaczenie drugiej części mojej pytania :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi