Raf86 Napisano 29 Maja 2019 Udostępnij Napisano 29 Maja 2019 Cześć! :) Poszukuję kompanów na 2-4 dniowe trasy na dwa kółka + sakwy po woj. Zach-pom, Lubuskim, Wielkopolskim. Jestem ze Szczecina, mając 33 wiosny na karku. Preferuję dziennie odcinki 70-100km. Trasy w 90% asfaltem z małych ruchem samochodowym. Noclegi jak najbliżej przyrody czyli na dziko w lesie/nad jeziorami, ewentualnie kempingi pod namiotem. Moja dotychczasowa ekipa się w znacznej części wykruszyła – praca za granicą, obowiązki rodzinne, przyrost mięśnia piwnego. Jako że podczas wycieczki trzeba coś obejrzeć to chętnie zaglądam do zamków, ruin pałaców, bunkrów, rezerwatów etc. Gwarantuję 100% koleżeństwa i uczciwości. Zapraszam do kontaktu :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porywacz_zwlok Napisano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 I jak zbieranie ekipy? Jakim sprzętem? Kiedy? Bo ja sobie tak ostatnio myślałem, by pociągiem do szczecina i stamtąd do mnie, czyli okolic Poznania. Ale to była luźna myśl na razie a moje doświadczenie jest słabe w takich wycieczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raf86 Napisano 11 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Cześć, na chwilę obecną zebrałem kilka kontaktów i ustalamy szczegóły. Najbliższy wypad ma być szlakiem Odra-Nysa od Zgorzelca do Rzepina. Tyle że chyba wystartujemy ze Szklarskiej Poręby Górnej, bo do Zgorzelca po 21.06 nie będzie możliwości przewozu rowerów pociągami. Ze Szklarskiej do Zgorzelca non stop z górki przez 60km Sprzęt to rower, sakwy, namiot (lub hamak czy plandeka), karimata, śpiworex, pidżamka, zapasowa dętka, dobry humor termin 28-30.06, stawiamy na niezależność, więc śpimy w lesie gdzie nam się spodoba lub ktoś będzie już zmęczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi