Raf86 Napisano 29 Maja 2019 Napisano 29 Maja 2019 Cześć! :) Poszukuję kompanów na 2-4 dniowe trasy na dwa kółka + sakwy po woj. Zach-pom, Lubuskim, Wielkopolskim. Jestem ze Szczecina, mając 33 wiosny na karku. Preferuję dziennie odcinki 70-100km. Trasy w 90% asfaltem z małych ruchem samochodowym. Noclegi jak najbliżej przyrody czyli na dziko w lesie/nad jeziorami, ewentualnie kempingi pod namiotem. Moja dotychczasowa ekipa się w znacznej części wykruszyła – praca za granicą, obowiązki rodzinne, przyrost mięśnia piwnego. Jako że podczas wycieczki trzeba coś obejrzeć to chętnie zaglądam do zamków, ruin pałaców, bunkrów, rezerwatów etc. Gwarantuję 100% koleżeństwa i uczciwości. Zapraszam do kontaktu :) 2 Cytuj
porywacz_zwlok Napisano 10 Czerwca 2019 Napisano 10 Czerwca 2019 I jak zbieranie ekipy? Jakim sprzętem? Kiedy? Bo ja sobie tak ostatnio myślałem, by pociągiem do szczecina i stamtąd do mnie, czyli okolic Poznania. Ale to była luźna myśl na razie a moje doświadczenie jest słabe w takich wycieczkach. Cytuj
Raf86 Napisano 11 Czerwca 2019 Autor Napisano 11 Czerwca 2019 Cześć, na chwilę obecną zebrałem kilka kontaktów i ustalamy szczegóły. Najbliższy wypad ma być szlakiem Odra-Nysa od Zgorzelca do Rzepina. Tyle że chyba wystartujemy ze Szklarskiej Poręby Górnej, bo do Zgorzelca po 21.06 nie będzie możliwości przewozu rowerów pociągami. Ze Szklarskiej do Zgorzelca non stop z górki przez 60km Sprzęt to rower, sakwy, namiot (lub hamak czy plandeka), karimata, śpiworex, pidżamka, zapasowa dętka, dobry humor termin 28-30.06, stawiamy na niezależność, więc śpimy w lesie gdzie nam się spodoba lub ktoś będzie już zmęczony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi